Özel Bilge Atabey Koleji SBS başarısı

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. B u sonuçlara göre okulumuz 444,028 SP ve 436,874 OYP okul puan ortalaması ile başarımızı bir kez daha tescillemiş olduk.

OSMANİYE’DE  BAŞARIYA ATABEY KOLEJİ  DAMGASI

Çünkü:

2008 Oks’de   24 öğrenci ile 420,530 puan ortalaması Türkiye 27.si

2009 SBS’de  76 öğrenci ile 430,587 puan ortalaması Türkiye 80.si

2010 SBS’de  68 öğrenci ile 438,422 puan ortalaması ve 6 ve 8. Sınıflarda 2 Türkiye 1.si

2011 SBS’de  82 öğrenci ile 444,028 puan ortalaması ile başarımızı daima yukarıya doğru taşımız bulunuyoruz.

Özel Bilge Atabey Koleji olarak çok önemli bir başarıya imza atmış olduk. Atabey Koleji olarak daima kitlesel başarının bireysel başarıdan daha önemli olduğuna inandık. Bize teslim edilen her öğrenciyi önemsedik ve bu sonuçları almanın gururunu yaşıyoruz.

GERÇEKLEŞEN BAŞARI KALİTEYİ GÖSTERİYOR

Özel Bilge Atabey Koleji’nde artık  başarı bir gelenek haline gelmiştir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ortalama başarıların üstüne çıkmanın gururunu yaşıyoruz.. Ezbere dayalı değil, öğrenmeye ve uygulamaya yönelik bir eğitim sistemi uygulamanın yararları her yıl bir kez daha önemi artmaktadır. “Öğrencilerimize eğitim sistemimiz içerisinde sadece belli kalıpları öğretmiyoruz. Onlara hayatlarının her anında kullanabilecekleri faydalı bilgileri veriyoruz. Bu bilgileri de gündelik yaşamlarında uygulamalarını sağlıyoruz. Seviye Belirleme Sınavı’nda öğrencilerimizin aldığı yüksek başarı puanlarının yanı sıra okulumuzda verilen eğitimle de geleceklerini kazanmalarını sağlıyoruz. Özel Bilge Atabey sadece sınavlara öğrenci hazırlamakla kalmıyor, çocuklarımızın geleceklerini kazanmalarını da sağlıyor. Sınavda başarı kazanan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Atabey Koleji olarak yüklenmiş olduğumuz sorumluluğunun bilinciyle hareket ederek önümüzdeki eğitim öğretim yılında da hem kendi başarımızı hem de Osmaniye’mizin başarını en yükseklere taşımak için çalışacağız.