Yaratıcı fikirler her geçen gün hayatımızı değiştirmeye devam ediyor. Yurtdışında sayılı eğitim kurumunda kullanılan 3 boyutlu eğitimi Atabey Koleji öğrencileriyle buluşturdu.  Öğrenciler, bir yandan birbirinden ilginç animasyonlu görüntülerle eğlenirken bir yandan da konuları farklı bir deneyim yaşayarak öğreniyorlar. 

        Bütün dünyada devrim olarak nitelendirilen bu teknoloji ile Atabey Koleji öğrencileri ilk başta fen, matematik, coğrafya ve tarih derslerini 3 boyutlu sinema teknolojisiyle, müfredatlarına uygun olarak Türkçe veya İngilizce olarak öğrenecekler.

         Her öğrencinin farklı şekillerde daha iyi öğrendiğini zaten biliyoruz. Bazıları görsel olarak daha iyi öğrenirken bazıları da deney yaparak daha iyi anlıyor. Heyecan boyutunun da gelmesi ile eğitim artık bir eğlence halini alıyor.

         Yapılan bilimsel araştırmalar göre, 3D teknolojisi ile görsel eğitim yapan sınıflar % 40 daha başarılı olup, derse ilgi, anlama ve hatırlama oranları, diğer sınıflar ile karşılaştırıldığında çok ciddi bir şekilde yükseliyor.

         Dünyada son birkaç yıldır uygulanan 3D eğitimin, yapılan istatistiklere göre öğrencilerin sınav sonuçlarının çok hızlı bir şekilde yükselmesine doğrudan etki ettiği görülüyor. Görsel anlatıma dayalı eğitimde konuların kısa sürede daha iyi anlaşılması, öğrencinin derse olan ilgisinin arttığını kanıtlıyor.

        Değişimin öncüsü Atabey Koleji olarak Osmaniye için eğitimde farklı boyutta bir ilk sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Eğitim adına en yeni fikirlerde buluşmak dileğiyle…