Deftere Yaz

Güvenlik Kodu:

Mezunlar Defteri

Toplam 10 yazı yazılmış.
metin pütgül (08 Ekim 2013 Salı Saat 15:43)
Oğlum Dorukhan Halil Pütgül Atabey kolejinin 2 nci snesinde mezun oldu.Okul personelinden ve yönetimden çok memnun kaldık her öğrenci başarılı olmak ister ama ancak başarısızlıkta olacaktır önemli olan hayata poztif bakabilmek dersler çıkarabilmek önem arz eder mevla nanın dediği gibi büyük olmak öneli değil sen yol ol üzerinden geçsinler. Mezuniyet defterine resimlerde dijital ortamda taranarak yakıştırılırsa güzel olur.saygılarımla.
Mert Can (21 Eylül 2013 Cumartesi Saat 17:10)
atabey koleji gerçekten eğitim konusunda en ileri teknolojideler şimdi tıp fakültesindeyim herkese tavsiye ederim
zehra kumoğlu (24 Ekim 2013 Perşembe Saat 19:54)
Sebahattin KAHAN (21 Kasım 2013 Perşembe Saat 15:49)
Okulumuzdan mezun olan Gökay Kahan'ın babasıyım ve halen 5. sınıfta okuyan Onur'un babasıyım. Gökay şuan Osmaniye Merkez Anadolu lisesinde 2. sınıfta. İnanın iyiki oğlumu bu okula göndermişim. İlkokuldan sonra gönderdim, biraz geç oldu ama olsun çok memnunuz. Oğlum Onur daha iyi olacak ümitliyim. Elinize emeğinize sağlık herkese teşekkürler.
Tuğşad ORDU (23 Mayıs 2014 Cuma Saat 19:53)
Atabey Kolejinin ilk mezunlarındanım.Okulun bize vermiş olduğu sağlam bir temelle şu an İSTANBUL HUKUK FAKÜLTESİNDE okumaktayım .Uzun vadeli bir yatırım yapılmak isteniyorsa babalar ,annneler çocuklarını bu okula göndesinler.Eski okulumu çok seviyorum.:)
Burak DEMİR (10 Eylül 2014 Çarsamba Saat 10:58)
cansu guzelsabuncu (12 Ekim 2014 Pazar Saat 17:44)
okulumu gercekten cok iyiydi suan fen lisesindeyim atabey kolejinin bana verdikleri sayesinde herkese tavsiye ediyorum
Hande Nur Özer (15 Haziran 2015 Pazartesi Saat 17:05)
Bana emegi geçen tüm hocalarıma teşşekur ederim size çok seviyorum simdiden özledim ama ne yapıcan sizi çok seviyorum :):)
Başak Üstünel (17 Eylül 2015 Perşembe Saat 14:11)
Okulun eğitimi güzeldi suan Fen Lisesi 4. sınıftayım.
Deniz Selin Dursun (17 Ekim 2015 Cumartesi Saat 16:45)
Herkes ayrı ayrı çok iyi ama özellikle Hikmet Durmaz'ın öğrettikleri ve ders işleyiş şekli kesinlikle çok iyiydi. Ben malesef farklı bir şehire gitmek zorunda kaldım ama her zaman Hikmet Hocamı hatırlayıp mutlu oluyorum. Öğrettikleri çok işime yarıyor ne kadar teşekkür etsem azdır. Atabey Koleji ve Hikmet Hocama teşekkür ederim.